Грил мено

Агнешки котлети
поднесени с гриловани тиквички и фета сирене

400гр - 23.90лв
Шарен шашлик
/свинско, телешко и пилешко месо, зеленчуци/

450гр - 15.50лв
Чоп шиш
10 броя мини шишчета свински, домат, чушка, лук на грил, лаваш, пилаф

450гр - 13.90лв
Адана кебап
телешко и агнешко месо, пилаф, домат, чушка на грил, лаваш

400гр - 13.90лв
Телешки кюфтенца ориент
телешка кайма, лаваш, зеленчуци на грил

350гр - 13.90лв
Зеленчуци на скара

400гр - 5.50лв