Детско меню

Маргарита
натурален сок Капи, сладолед, играчка изненада

300гр - 13.90лв
Мини бургер тексас /телешка кайма, домат, чедър, краставица, пържени картофки/
натурален сок, мини плодова салата

300гр - 12.50лв